Haven ved havet

– en del af Danmark i vandkanten

DS Bolig, Haven ved Havet partner.Forstil dig en verden, hvor du overalt bliver budt velkommen af dem, der bor der. Hvor gæstfriheden er så hjælpsom og hjertelig, at den er til at føle på. 

Du er i en charmerende og velholdt købstad, en havneby, en egn mellem to fjorde, der vender sit venlige og nysgerrige ansigt ud mod kysterne og den store verden, som igennem utallige generatioer har præget livet til lands og til vands. 

Du er netop her, fordi du elsker den maritime stemning og den umiddelbare adgang til den uspolerede natur, der har inspireret berømte kunstnere og kreative sjæle til at udtrykke sig både før og nu. 

Du bemærker det overalt. Her er højt til loftet. Luften, vandet og jorden er så ren, at du smager forskellen i de lokalt producerede fødevarer, som byder sig til ved vejboder, markeder, butikker og på caféer og restauranter – sågar i en gastronomisk klasse, der er en omvej værd at rejse efter. 

Dem der bor her arrangerer festivals, fiske-, cykel- og vandreture og guider gerne i vikingernes fodspor – og du er inviteret med, det er bare at glæde sig. 

Du mærker med det samme, at her er trygt og godt at være, skulderne falder ned og livsenergien ruller igen i kroppen. Det gode liv er værd at leve lige her og lige nu, hvor du befinder dig på dit ynglings sted Kerteminde Haven ved Havet.

 

Se mere på www.visitkerteminde.dk

(UK) Kerteminde The Garden by the Sea: www.visitkerteminde.com

(D) Kerteminde Der Garten am Meer: www.visitkerteminde.de